Zanesljivo plujejo z igralno palico CTI

  04. 09. 2018



Induktivna industrijska igralna palica CTI je danes najbolj zanesljiva in vzdržljiva igralna palica, ki je na voljo kjerkoli v svetu - zato ni čudno, da ga lahko najdete na helikopterju, ki ga je vojska Združenih narodov že desetletja uporabljala.
Helikopterji Gazelle so sodelovali v konfliktih po svetu. Britanska vojska jih je uporabila za raziskovanje, razporeditev vojaških enot, smer artiljerijskega ognja, usposabljanje helikopterja in evakuacijo žrtev.
Med vojno v Falklandiji je Gazelle igrala dragoceno vlogo, ki je delovala iz letalskih krovov ladij Royal Navy.

In v ospredju kabine leta 2018 Gazelle je CTI-ji F-Serija, ki uporablja tehnologijo senzorja induktivne tuljave, na katero ne morejo vplivati ​​spremembe temperature, starosti ali uporabe.
Razvoj Gazele se je začel, ko je francoska vojska potrebovala za lahki opazovalni helikopter.

Načrtovanje je zahtevalo minimalno vzdrževanje in s tem nizke obratovalne stroške. Veliko uporabljenih komponent je bilo načrtovano tako, da traja do 1.200 letov, preden jih je treba zamenjati.
Zato ni presenečenje, da je bil razvoj helikopterja, industrijska igralna palica CTI postala del Gazelle. Najbolj zanesljiv in vzdržljiv igralni daljnogled, ki je danes na voljo kjerkoli v svetu, ne zaznava nobenih težav s potenciometrom ali igralnimi palicami.
Nikoli ni "viseče" vprašanje kalibrirane nastavitve napetosti, saj razmerje navitja navitja ostane konstantno.
Senzor tuljave ni nagnjen k problemom obrabe potenciometrskih igralnih palic ali degradacije sestave materiala v igralnih hišah, namenjenih za dvorane.
S samo tremi gibajočimi se deli - gredjo iz nerjavnega jekla, vzmetnim vodilom in vzmetjo - dizajn igralne palice vključuje navojne medeninaste vložke namesto le luknjičastih odprtin za montažne luknje, s čimer preprečuje razpoke zaradi udarca ali vibracij med uporabo.

Z vrsto možnosti po meri, krmilne palice izpolnjujejo aerospace, medicinske in vojaške standarde, ki zagotavljajo najvišjo zanesljivost v najširšem obsegu delovne temperature.
Leta 2016 se je Ministrstvo za obrambo odločilo, da bo še deset let delovalo Gazelles Army Air Corps, kar bo Gazelle postal najstarejši helikopter v aktivnem inventarju v državi, ki ima več kot 50 let delovne dobe.
V času vojne v Afganistanu je potekala bolje kot kateri koli drug model helikopterja, drugi helikopterji pa se soočajo z zahtevami okolja. Približno 80% Gazellov je bilo na voljo za načrtovane operacije, namesto da bi bile brez ukrepanja.

CTI Electronics Corporation je zanesljiv dobavitelj Nexus Components, ki proizvaja industrijske računalniške periferne enote, kot so igralne palice, tipkovnice, kazalne naprave in tipkovnice.

Stranke, vključno z BAE Systems, Boeing in ZDA Homeland Security, se opirajo na zanesljive in trajne izdelke podjetja, ki lahko prenesejo najzahtevnejša okolja.

Celotno paleto CTI drsnikov, ki jih ponuja Nexus, najdete na naši spletni strani http://www.nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/Products/CTI%20ELECTRONICS